Besökare

torsdag 6 januari 2011

Döttrarna

Isabella Linnea

Hon är en flicka med skinn på näsan. Hon busar mer än gärna och på sista tiden har hennes vilja och envishet växt. Hon är lång (101cm) så dom flesta tror att hon är äldre än vad hon är. Hon är hjälpsam, snäll, artig och trevlig. Men andra dagar är hon precis tvärtom. Det går upp och ner i humöret. Hon vill gärna vara den som bestämmer och vill gärna vara dirigenten i familjen. Hon är precis som Lotta på Bråkmakargatan. En del säger att det är 3- års trots. Jag hoppas det...
Hennes ordförråd utökas för varje dag som går och hon gillar att diskutera och lösa vardagsproblem, hon har svar på det mesta.


Ebba Linnea Alice

Ebba är en glad, nyfiken, social och rolig liten tjej. Hon har börja jollra mer och mer och leker mest i babygymmet och sitter i sittern. Sen några veckor tillbaka ligger hon mycket på magen och tittar på saker, hon är väldigt stark i nacken och ha varit det ända från födseln. I början av hennes liv under några veckor så hade hon magont, men så fort det försvann blev hon en helt annan bebis och nu dominerar leenden större delen av dagen. Hon är nu minst 56 cm lång och väger minst 5100 kg, det är tre veckor sen sista besöket på BVC så jag kan tänka mig att hon har lagt på sig en del. Mina tjejer har alltid gillat att äta. Dom växer så det knakar!


2 kommentarer: